TuneUp Utilities 2011 10.0.4200.98

Unknown 5:25 PM

Το TuneUp Utilities 2011 είναι μια σουίτα εργαλείων για τον καθαρισμό, βελτιστοποίηση, διόρθωση, παραμετροποίηση, και γενικά τις καλύτερες δυνατότητες του υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα οργανώνει τα εργαλεία του σε 4 τομείς :


Ο πρώτος, "Optimise system", περιέχει επιλογές για τον καθαρισμό και την ανασυγκρότηση του Μητρώου, την διαχείριση προγραμμάτων εκκίνησης των Windows, την απεγκατάσταση ανεπιθύμητων εφαρμογών, την αφαίρεση σπασμένων συντομεύσεων, την ανασυγκρότηση του δίσκου και άλλες.

Ο δεύτερος "Gain disk space", σας βοηθάει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε αχρείαστα αρχεία που μπορεί να προκαλούν προβλήματα στην οργάνωση του σκληρού δίσκου.
Ο τομέας "Fix problems" μπορεί να ανακτήσει διαγραμμένα αρχεία, να ανιχνεύσει τον σκληρό δίσκο για σφάλματα, να εμφανίσει πληροφορίες του συστήματος, και να λύσει κοινά προβλήματα των Windows με ένα κλικ.

Και ο τομέας "Customize Windows" είναι από μόνο του ένα εργαλείο ρύθμισης των Windows. Μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια του συστήματος και την αισθητική, να αντικαταστήσετε την οθόνη εισόδου των Windows, να βρείτε και να κατεβάσετε ολόκληρα θέματα των Windows χωρίς κόστος, να ρυθμίσετε το μενού Έναρξης, την μπάρα εργασίας, και το Animation, και να πειράξετε περισσότερες από 100 ρυθμίσεις των Windows μέσω του εργαλείου TuneUp.

Εάν σας αρέσει να δοκιμάζετε πράγματα, μπορείτε να εξρευνήσετε αυτά τα εργαλεία χειροκίνητα. Αλλά εάν προτιμάτε μια ήρεμη ζωή, το TuneUp Utilities μπορεί απλά να να συντηρεί τον υπολογιστή σας αυτόματα. Και από κει και πέρα, ανά τρεις μέρες, και ενώ ο υπολογιστής σας είναι αδρανής, το πρόγραμμα θα εντοπίσει προβλήματα των Windows και θα τα διορθώσει, όσο εσείς ασχολείστε με δικά σας θέματα.

Η νέα έκδοση 2011 έρχεται με μια ποικιλία δυνατοτήτων, σχεδιασμένων συγκεκριμένα για να βοηθήσουν στην βελτιστοποίηση του υπολογιστή. Το TuneUp Program Deactivator σας επιτρέπει 
να απενεργοποιήσετε εγκατεστημένα προγράμματα, χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας. Η διαδραστικότητα με τον χρήση επιτρέπει την βαθμολογία των εγκατεστημένων εφαρμογών, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε την γνώση σας με άλλους, για παράδειγμα ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τους περισσότερους πόρους.

Μαζί με τις νέες δυνατότητες, η έκδοση 2011 επίσης έρχεται και με νέο γραφικό περιβάλλον και το Start Center
, ώστε να μπορείτε κατευθείαν να δείτε τι χρειάζεται την επίβλεψή σας.


Install Notes:

1) Run TuneUp Utilities 2011.exe
2) Follow Install Steps
3) Enter Serial when asked



Search

Select No. of Posts per page

Followers

Stats