Deep Freeze v7.10.020.3176

Unknown 7:55 PM

Βαρεθήκατε να κανετε format επειδη κολλησατε καποιο virus,καθως αναζητουσατε κατι σε αμφιβολου αξιοπιστιας sites στο internet?
Σας ενοχλει που ο αδερφος σας,εχει την κακη συνηθεια να μπαινει σε τζοντοsites με τον υπολογιστη σας,με αποτελεσμα να έχετε κολλησει 100 ιους?  Η λυση ειναι μια..το Deep Freeze...ηρθε για να σας σωσει.Τι εννοω? Αυτο το προγραμματακι σχεδιαστηκε για χρηση στα ιντερνετ καφε και διαφορες υπηρεσιες που διαθετουν υπολογιστες για κοινη χρηση, ώστε  να τους προστατεύει απο ιούς, μετατροπες ή σβησιμο αρχειων και ρυθμισεων απο τους χρηστες.

Με λιγα λογια,μετατρεπει το συστημα σας σε ατρωτο μηχανημα και απ τη στιγμη που θα ενεργοποιηθει το προγραμμα,οτι γραψει κι οτι σβησει,απο ενα φακελο μεχρι και ολικη διαγραφη των αρχειων συστηματος,ολα επανερχονται οπως ακριβως ηταν πριν ενεργοποιησουμε το προγραμμα,κανοντας απλα μια επανεκκινηση!

Αφου κανουμε εγκατασταση και ορισουμε κωδικο προσβασης μετα απο την επαννεκινηση που θα κανει το συστημα,θα δουμε ενα εικονιδιο με ενα αρκουδακι στο system tray(κατω δεξια δηλ.).Για να εχουμε προσβαση σε αυτο,δεν αρκει να πατησουμε διπλο κλικ επανω του.Κραταμε πατημενο το swift και τοτε παταμε διπλο κλικ επανω στο αρκουδακι.


Δινουμε το password που εχουμε ορισει και μας εμφανιζει τρεις επιλογες. Η πρωτη παγωνει το συστημα "boot frozen" (αρκουδακι χωρις Χ στο system tray),η δευτερη ειναι αν θες να ξεπαγωσει μονο του μετα απο εναν αριθμο επανεκκινησεων και η τριτη το ξεπαγωνει "boot thawed" (και εμφανιζει αρκουδακι με Χ που αναβοσβηνει sto system tray).Καθε φορα που θελουμε να αλλαξουμε κατασταση,επιλεγουμε μια απ τις παραπανω και μετα απ' το 
ΟΚ,κανουμε επανεκκινηση ωστε να ισχυσουν οι νεες ρυθμισεις.





Install Notes:

1) Run Deep Freeze 7.10.020.3176.exe
2) Follow Install Steps
3) Enter Serial when asked



Search

Select No. of Posts per page

Followers

Stats